Termékek Menü

43BL2EA Smart Led televízió

Cikkszám: 43BL2EA

A Sharp 43BL2EA Android TV™ modern megközelítést kínál a tévézéshez. Ez a készülék már több értéket kínál mint a csatornák puszta nézegetése. Helyette egy minden egyben szórakoztató központ kerül a lakásodba.

Paraméterek

Képernyőméret 108 cm (43”)
Felbontás 4K Ultra HD Android TV™
HDR igen
Hangszórógendszer HARMAN/KARDON®
A Google Asszisztens igen
Beépített Chromecast igen
Bluetooth® igen

Tulajdonságok

Android TV felhasználói felület
Az Android TV kezdő képernyőjét beállíthatod úgy, hogy pontosan azokat az alkalmazásokat, filmeket és műsorokat jelenítse meg, amelyeket nézni szeretnél. Megszakítások után is folytathatod a filmnézést, új epizódokat indíthatsz el vagy ugorhatsz egy másik műsorra. A go-to alkalmazással mindezt egyszerűen megteheted.

4K/UHD felbontás
A 4K Ultra HD négyszer jobb, mint a full HD felbontás. Még régebbi filmeket vagy sorozatokat is példátlan tisztasággal élhetsz át. Ezt a modern képfeljavító technológia biztosítja, amely bármilyen tartalmat 4K-ra optimalizál. Így mozi minőséget kapsz az otthonodban.

Harman/kardon® hangrendszer
Ha már kép moziszerű, legyen a hang is az. A Harman egyedi tervezésű audiorendszere kiváló dinamikatartományt és precíz hangzást kínál, amely betölti a helyiséget.

Android TV
Az okos Android TV platformon keresztül - előfizetéssel - közvetlen hozzáférésed van a streaming szolgáltatások széles skálájához, több mint 400 000 filmmel és műsorral.
A beépített Chromecast segítségével pedig vezeték nélkül vihetsz át videókat, zenét vagy képeket az okos eszközeidről a tévére.
Az integrált hangvezérlés megkönnyíti a dolgát – a Google Asszisztens segítségével a hangoddal is tudod vezérelni az tévét.

Játék mód
Ez a játékmód a lehető legjobb válaszidőt nyújtja éles 4K vagy Full HD felbontással és természetes kontraszttal.