Termékek Menü

Legújabb termékek

Rendezés:
Cikkszám: MXM266NH

Az MXM266N másológép alapkiépítésben nyújtja mindazt, amire az irodában szüksége lehet. Kétoldalas másolás és nyomtatás, szortírozás, extra gyors színes szkennelés, hálózati elérés. Használata egyszerű és könnyed a 7 hüvelykes színes érintőképernyőn keresztül. A távoli készülékkezelő segítségével pedig új munkatársait is egyszerűen betaníthatja a számítógépe böngészőjén keresztül.

A készülék beüzemelési ideje: 2016. november

Példányszám: 247.039 oldal

Cikkszám: MXC304W

Szeretnél egy olyan színes A4-es másológépet, amely pikk-pakk beszkenneli a dokumentumaidat és képes azokat akár közvetlenül a felhőben (pl. Google Drive, Dropbox stb.) tárolni? Esetleg még karakter felismerő is legyen benne? Driver nélkül közvetlenül nyomtasson MS Office és PDF fájlokat? Netán két elkülönített hálózat számítógépeivel is tudjon együttműködni (megjegyzés: ehhez a funkcióhoz kiegészítő vásárlása szükséges)?
Az MXC304W pontosan ilyen készülék. Egy színes irodai asszisztens, amely sok feladatot könnyedén megold. Ha többet akarsz tudni róla, kérd ajánlatunkat.

Cikkszám: PNHW431
A SHARP elsősorban munkahelyi környezetbe ajánlja ezt a 107 cm képátlójú 4K felbontású kijelzőt, amelyet az üzleti órákban akár folyamatosan is működtethetsz. Ügyfélterekbe tájékoztató felületként, prezentációkhoz, vállalati megbeszélésekhez, nagy felbontású monitorként és még számtalan más módon használhatod. USB médialejátszó portja és hangszórói lehetővé teszik, hogy számítógépes csatlakozás nélkül jeleníts meg vele tartalmakat.
50.851 Ft
Cikkszám: MB2236adw
A Lexmark eddig elsősorban a vállalati környezetbe szánt erős nyomtatóiról és multifunkciós eszközeiről volt ismert, a lakossági és kisvállalati szegmensben alig volt jelen. Az MB2236adw modellel viszont ezt a réteget célozza. A készülék másológép, nyomtató, szkenner és fax is egyben. Bár a Lexmark legkisebb multigépe, mégis tettek bele a olyan funkciókat, amely nem jellemző a hozzá hasonló kis gépekre. Ilyen a hálózati és WiFi csatlakozási lehetőség, a kétoldalas (duplex) egység valamint az (50 lap kapacitású) egyoldalas automata lapadagoló.
Cikkszám: MXC303W
A Sharp MXC303W egy kompakt A4-es színes kétoldalas fénymásológép, amellyel nyomtathatsz, szkennelhetsz és faxolhatsz is. A beépített WiFi kártyája lehetővé teszi, hogy az irodádban bárhová tedd. A masina LCD kijelzőjén ugyanazt látod, mint az új A3-as másológépeinken. Így ha homogén SHARP gépparkod van, akkor ezt a gépet ismerősként fogod üdvözölni.
Cikkszám: ELW531TLBBK
A SHARP ELW531TLBBK tudományos számológép az ELW531B továbbfejlesztett változata. Megtartotta az előd modell összes funkcióját, így a népszerű WriteView adatbevitelt, amellyel az emeletes törteket is a papíron megszokott formában láthatod a kijelzőn, valamint a DRILL (gyakorló) üzemmódot, amely segítségével a diákok gyakorolhatják az alapműveletek számolótábláit. Az új modell a régi típus 335 funkciója mellé kapott 85 újat. Többek között olyan algebrai számításokat, mint a prím faktorizáció, a legnagyobb közös osztó és a legkisebb közös többszörös számítása vagy a maradék képzése. AZ ELW531TLBBK az oktatás minden szintjén megfelelő segítséget nyújt a matematikai feladataid megoldásához.
Cikkszám: CX522ade
A Lexmark CX522de 33 lap/perc sebességű színes A4-es másológép, nyomtató, szkenner és fax egyben. Kétoldalas, fordítós lapadagolóval rendelkezik. A CX622ade testvér készüléke. Olvasd el az összehasonlító elemzést itt.
Cikkszám: MS823DN
A Lexmark MS823dn akár ipari mennyiségű nyomtatni valóval is megbirkózik. Ez a lézerprinter egy igazi erőmű. Hálózatos, kétoldalas funkciójú készülék 61 lap/perc sebességgel, 550 lapos papírfiókkal. A Lexmark havi 5.000-75.000 oldal terhelésre javasolja.
Cikkszám: CX622ade
A Lexmark CX622de 38 lap/perc sebességű színes A4-es másológép, nyomtató, szkenner és fax egyben. Lapadagolója egyszerre olvassa be a papír mindkét oldalát, így a szkennelése különösen gyors. A CX522ade testvér készüléke. Olvasd el az összehasonlító elemzést itt.