Termékek Menü

A kocka el van vetve

A kocka el van vetve

A Sharp C-Cube másológép családja bevezetésével azokat a vásárlókat célozta meg, akik egyszerű, alacsony árú, mégis kedvező működési költségű színes A3-as másológépet kerestek. A 56 cm élhosszú kockában elférő alapmodell kisebb vállalkozások, irodák vagy szálloda recepciók kedvelt készüléke lehet. A gépcsalád egy negyedik taggal bővült, ezt mutatom be most.

 

A C-Cube eddigi tagjai (BP-10C20, BP-20C20, BP-20C25) után elérhetővé vált a család prémium verziója, a BP-30C25. Ez modell a korábbiaktól elsősorban a fejlett funkciók széles kínálatával tér el. Lássuk melyek ezek:

Kijelző
A 4 soros mono kijelzőt egy 7 inch-es színes dönthető LCD panel váltotta fel, amely megegyezik a nagyobb színes A3-as gépeink (pl. MX-2651) kezelői felületével. Általa könnyebbé, egyszerűbbé és gyorsabbá vált a funkciók kiválasztása és a beállítások elvégzése.
A felhasználók saját profilt hozhatnak létre és az ikonjukra kattintva könnyen bejelentkezhetnek a készülékbe.
A panel lehetővé teszi, hogy egy QR-kóddal egyszerűen összekapcsolódhasson egy okostelefon a a SharpDesk Mobile alkalmazás segítségével a hálózaton keresztül a másológéppel nyomtatás vagy szkennelés céljából.

Skálázhatóság
a BP-30C25 fénymásológép többféle kiegészítővel bővíthető. Ilyen a PostScript kit, a karakter felismerő (OCR) funkció szkenneléshez, az MS Office fájlok számítógép nélküli nyomtatási lehetősége, a tömörített .pdf készítés (hasznos lehet olyan helyeken, ahol kiemelten fontos a szkennelési méret a nagy mennyiségű archiválás miatt), vagy a Sharp Alkalmazás Portál való csatlakozás lehetősége.

A műszaki tartalom néhány változása
Ez modell már SSD-t használ HDD helyett adattárolásra ami gyorsabb és megbízhatóbb.
A készülék felismeri a papírméretet mind az eredeti másolandó dokumentumok, mind az oldalsó lapadagolóba helyezett papírok esetén.
A festék kazettákat zár védi és ha az egyik szín kiürül, akkor azt a gép kinyitja. Így elkerülhető az idő előtti valamint a téves csere. Mindez egyszerre takarékos és környezetbarát megoldás.

Termelékenység
Nagy méretű dokumentumok szkennelése esetén lehetőség van arra, hogy kíméljük az e-mail szerverünk kapacitását. Ilyenkor a fájl a fénymásológép winchesterén tárolódik és csak egy link lesz elküldve a címzettnek, aki onnan közvetlenül le tudja tölteni a számítógépére.
A BP-30C25 az e-mail csatolójával külső szerver nélkül is tud közvetlenül kapcsolódni levél szolgáltatókhoz (pl. Gmail vagy MS Exchange). Azok címjegyzékét képes használni és az adatokat is ezen szerverek fogják tovább küldeni.

Összefoglalva: a BP-30C25 egy jól skálázható készülék sok hasznos funkcióval árérzékeny kisvállalatok számára. Átmenetet képez a C-Cube család többi tagja és a magasabb kategóriájú MX-2651 modellünk között.