Termékek Menü

Színes másológép - egy fekete-fehér áráért

Színes másológép - egy fekete-fehér áráért

Sok olyan vállalkozás van, ahol elsősorban fekete-fehér dokumentumok készülnek, de néha szükség lenne pár színes oldalra is.
Nekik készült a SHARP DX-2500N színes A3-as fénymásológépe.

Ez a modell minden olyan funkcióval rendelkezik, amit általában elvárunk ma már egy másológéptől. Képes kétoldalas másolásra és nyomtatásra, van automata lapadagolója, lehet vele szkennelni és a berendezést be lehet kötni számítógépes hálózatba is. Így az irodád minden számítógépével kapcsolódni tudsz rá.

A gép festék csomagjait is úgy tervezték, hogy a fekete toner kapacitása nagyobb, a színeké pedig kisebb, mint a többi színes Sharp másológépek esetében. Ráadásul minden színből két féle kapacitás is kapható, így a tényleges használatnak megfelelően választhatsz a kellékek közül.

Ebből a modellből kivettek minden olyan extra funkciót, amit a felhasználók 90 %-a sosem használ. Ilyen például a beépített winchester vagy a Postscript kit. A Sharp gondolt azokra is, akinek utólag mégis szüksége lenne ezekre a készségekre,  hiszen utólag megvásárolható és beépíthető elemekről van szó.

Ennek megfelelően a DX-2500 fénymásológép alap árazása is félúton van egy hasonló kategóriájú fekete-fehér és egy valódi színes másológép között.