Termékek Menü

Multifunkciós eszközök

Rendezés:
Cikkszám: HPLJM140w
A HP LJ M140w WiFi-s három az egyben készülék. Használhatod fekete-fehér másolóként, lézernyomtatóként és színes szkennerként. Kis méretű fekete-fehér multigép házi, home-office vagy kisirodai használatra. Tedd akárhova a lakásodban vagy az irodádban és élvezd a drótnélküli kapcsolat előnyeit.
Cikkszám: MB225dnw
A Xerox B225dnw a lakosságnak és a kisebb vállalkozásoknak tervezett multigép. A készülék másológép, nyomtató és szkenner. Hálózatos, WiFis berendezés amelyben van kétoldalas (duplex) egység valamint (50 lap kapacitású) egyoldalas automata lapadagoló. A kezelői felülete egyszerű, gombokkal ellátott.
Cikkszám: MB235dnw
A Xerox B235dnw a lakosságnak és a kisebb vállalkozásoknak tervezett multigép. A készülék másológép, nyomtató, szkenner és fax is egyben. Hálózatos, WiFis berendezés amelyben van kétoldalas (duplex) egység valamint (50 lap kapacitású) egyoldalas automata lapadagoló. A 7,2 cm-es színes érintő kijelző kényelmessé teszi a munkát.Az előlapi USB bemenet segítségével pendrive-ot is használhatsz nyomtatásra vagy szkennelésre.
Cikkszám: MF237W
Felejtsd el a kábeles kapcsolatot! A Canon MF237W másoló, nyomtató, szkenner és fax beépített WiFi egysége feleslegessé teszi az USB vagy hálózati kábel használatát. Így az eszközt az otthonod vagy irodád bármelyik pontján használhatod. A berendezés táblagéppel és okostelefonnal való kapcsolatra is készen áll.
Cikkszám: MX521ade
A Lexmark MX521ade multifunkciós eszközt olyan alkatrészekből rakták össze, amelyeket ritkán kell cserélni. Ez a robosztus kétoldalas, hálózatos modell másológép, nyomtató szkenner és fax egyben.