Termékek Menü

Multifunkciós eszközök

Rendezés:
44.450 Ft
Cikkszám: HPLJM28a
A HP LJ M28a három az egyben készülék. Használható fekete-fehér másolóként, lézernyomtatóként és színes szkennerként. Kis méretű fekete-fehér multigép házi, home-office vagy kisirodai használatra.
57.150 Ft
Cikkszám: HPLJM28w
A HP LJ M28w WiFi-s három az egyben készülék. Használhatod fekete-fehér másolóként, lézernyomtatóként és színes szkennerként. Kis méretű fekete-fehér multigép házi, home-office vagy kisirodai használatra. Tedd akárhova a lakásodban vagy az irodádban és élvezd a drótnélküli kapcsolat előnyeit.
64.262 Ft
Cikkszám: B205NW
Nyomtass, szkennelj több gépről egy időben ezzel a praktikus készülékkel! A Xerox B205NW multifunkciós eszköz a kis létszámú irodák egyik kedvenc modellje. Kábel nélkül, WiFi-n keresztül is használhatod.
Cikkszám: MF237W
Felejtsd el a kábeles kapcsolatot! A Canon MF237W másoló, nyomtató, szkenner és fax beépített WiFi egysége feleslegessé teszi az USB vagy hálózati kábel használatát. Így az eszközt az otthonod vagy irodád bármelyik pontján használhatod. A berendezés táblagéppel és okostelefonnal való kapcsolatra is készen áll.
Cikkszám: MX521ade
A Lexmark MX521ade multifunkciós eszközt olyan alkatrészekből rakták össze, amelyeket ritkán kell cserélni. Ez a robosztus kétoldalas, hálózatos modell másológép, nyomtató szkenner és fax egyben.