Termékek Menü

Multifunkciós eszközök

Rendezés:
44.450 Ft
Cikkszám: HPLJ135a
A HP LJ 135a három az egyben készülék. Használható fekete-fehér másolóként, lézernyomtatóként és színes szkennerként. Ügyfélszolgálati irodák kedvenc funkciója lehet a kártya másolás (ID copy) és az email-be szkennelés.
47.727 Ft
Cikkszám: HPLJ135w
Nyomtass, szkennelj vezetékek nélkül! A HP 135w ismeri a legmodernebb technológiákat, az NFC-t, a WiFi Direct-et vagy a Google Cloud Printet, így mobil eszközeiddel is könnyen kommunikál. Csak egy érintés és már el is készül a nyomat vagy az elektronikus kép.
55.753 Ft
Cikkszám: MB2236adw
A Lexmark eddig elsősorban a vállalati környezetbe szánt erős nyomtatóiról és multifunkciós eszközeiről volt ismert, a lakossági és kisvállalati szegmensben alig volt jelen. Az MB2236adw modellel viszont ezt a réteget célozza. A készülék másológép, nyomtató, szkenner és fax is egyben. Bár a Lexmark legkisebb multigépe, mégis tettek bele a olyan funkciókat, amely nem jellemző a hozzá hasonló kis gépekre. Ilyen a hálózati és WiFi csatlakozási lehetőség, a kétoldalas (duplex) egység valamint az (50 lap kapacitású) egyoldalas automata lapadagoló.
64.694 Ft
Cikkszám: MB2236adwe
A Lexmark MB2236adwe a lakosságnak és a kisebb vállalkozásoknak tervezett multigép. A készülék másológép, nyomtató, szkenner és fax is egyben. Hálózatos, WiFis berendezés amelyben van kétoldalas (duplex) egység valamint (50 lap kapacitású) egyoldalas automata lapadagoló. Az MX2236adw modell továbbfejlesztett verziója. A leglátványosabb különbség a 7,2 cm-es színes érintő kijelző, amely kényelmessé teszi a munkát. Ezen kívül a másik modellhez képest kapott egy előlapi USB bemenetet a pendrive-ok számára és képessé tették a felhővel való kapcsolatra is.
Cikkszám: MX521ade
A Lexmark MX521ade multifunkciós eszközt olyan alkatrészekből rakták össze, amelyeket ritkán kell cserélni. Ez a robosztus kétoldalas, hálózatos modell másológép, nyomtató szkenner és fax egyben.