Termékek Menü

Szalagos számológépek

Rendezés:
9.246 Ft
Cikkszám: PDC10
A legkisebb szalagos számológépünk. Elemmel és (adapter vásárlásával) hálózatról is használható.
20.168 Ft
Cikkszám: EL1750PIIIGY
Közepes méretű elemes szalagos számológép, amelyhez adapter is csatlakoztatható. Két színű nyomtatása segíti a javítások nyomon követését. A kerekítési funkció, az ÁFA számítás, a valuta konverzió és a haszonkulcs számítás minden irodában hasznos lehet.
21.184 Ft
Cikkszám: EL1750V
Közepes méretű elemes szalagos számológép kifejezetten nagy méretű kijelzővel. Az EL1750V elemes készülék, de adapterrel is használható. Két színű nyomtatóval rendelkezik. Ez egy gombos ÁFA konverzió, az átlag, a teljes összeg és a haszonkulcs számítás teszi egyedivé ezt a modellt.
36.805 Ft
Cikkszám: EL2607PGGYSE
A robosztusabb modellek a folyamatos, nagy mennyiségű számsorokkal is játszva megbirkóznak, speciális konstans funkcióik pedig a könyvelők álma. Hálózati áramforrás, nagy 12 digites DG kijelző, Euró/nemzeti valuta átváltás, „00” gomb. GT funkció-végösszegszámítás, IC funkció-tételszámoló, átlagszámítás, 2 memóriahely.
Könyvelő irodák kedvenc készüléke.
39.649 Ft
Cikkszám: CS2635RHGYSE
A készülék képes a memóriák tartalmát kikapcsoláskor is megőrizni, így pl. az áfa-értékeket, nem kell minden bekapcsoláskor újra rögzíteni. Nagy DG-kijelző (kék színű) 12 digites, európai billentyűzet-elrendezés, MU-funkció (Mark Up)= haszonrés-árnövelés-engedmény számítás.
Dátum- és referenciaszám-nyomtatásra alkalmas, adószámítás, konstansokkal számoló üzemmód.
Kompromisszum mentes prémium számológép.