Termékek Menü

Szalagos számológépek

Rendezés:
16.459 Ft
Cikkszám: EL1611V
Az EL1611V a SHARP hordozható szalagos számológépe. A dobozában elemeket találsz, adapter vásárlásával pedig hálózatba kötve is használhatod.
20.625 Ft
Cikkszám: PDC20
A PDC20 közepes mérete ellenére is hordozható készülék, mivel elemmel is működtethető. Asztali használathoz pedig  adapter vásárolható hozzá. Két színű nyomtatóval rendelkezik. Hasznos funkciói az ÁFA vagy valuta konverzió, a százalék és a haszonkulcs számítás.
29.591 Ft
Cikkszám: EL1750V
Közepes méretű elemes szalagos számológép kifejezetten nagy méretű kijelzővel. Az EL1750V elemes készülék, de adapterrel is használható. Két színű nyomtatóval rendelkezik. Ez egy gombos ÁFA konverzió, az átlag, a teljes összeg és a haszonkulcs számítás teszi egyedivé ezt a modellt.
54.305 Ft
Cikkszám: EL2607V
A robosztusabb modellek a folyamatos, nagy mennyiségű számsorokkal is játszva megbirkóznak, speciális konstans funkcióik pedig a könyvelők álma. Hálózati áramforrás, nagy 12 digites DG kijelző, Euró/nemzeti valuta átváltás, „00” gomb. GT funkció-végösszegszámítás, IC funkció-tételszámoló, átlagszámítás, 2 memóriahely, dátum és óra funkció, idő kalkuláció
Könyvelő irodák kedvenc készüléke.
61.824 Ft
Cikkszám: CS2635RHGYSE
A készülék képes a memóriák tartalmát kikapcsoláskor is megőrizni, így pl. az áfa-értékeket, nem kell minden bekapcsoláskor újra rögzíteni. Nagy DG-kijelző (kék színű) 12 digites, európai billentyűzet-elrendezés, MU-funkció (Mark Up)= haszonrés-árnövelés-engedmény számítás.
Dátum- és referenciaszám-nyomtatásra alkalmas, adószámítás, konstansokkal számoló üzemmód.
Kompromisszum mentes prémium számológép.
Cikkszám: PDC10
A legkisebb szalagos számológépünk. Elemmel és (adapter vásárlásával) hálózatról is használható.