Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Magazin

Magazin

110 éves a SHARP

Ma ünnepel a SHARP közösség. 110 évvel ezelőtt, 1912. szeptember 15-én nyitotta meg vállalkozását Tokuji Hajakawa, melyből kinőtt a mára már világszerte 49.000 alkalmazottat foglalkoztató Sharp Corporation.

 

Megújult a színes A3-as másológép palettánk

A Sharp 15 új színes A3-as másológép modellt dobott piacra és ezzel a lépésével teljesen lefrissítette a palettájának ezt a szegmensét. Ebben a bejegyzésben eligazodunk a típusok útvesztőjében és megnézzük milyen újdonságokat hordoz ez a gépcsalád.

 

A Sharp másológépek története - SF-750 és SF-770

A nyolcvanas évek elején a SHARP újabb fejlesztésekbe kezdett. A cél olyan másológépek előállítása volt amelyek a legkisebbek és a legkönnyebbek a piacon.
 

A Sharp másológépek története - SF-740

A hetvenes évek végén a Sharp az SF-740-es modelljével jelezte, hogy nem áll le az innovációval. Ezt a típust is egy olyan funkcióval látta el, amellyel a versenytársak fénymásológépei nem rendelkeztek.

 

A Sharp másológépek története - SF-810

A másológépek hőskorában a masinák fejlesztése során forradalmi újításnak számítottak olyan változtatások is, amelyek ma már teljesen természetesek. A mai ember rácsodálkozik hogy korábban milyen egyéb megoldásokat használtak. A Sharp 1978-ban debütáló SF-810-es másológépe is jó példa erre.
 

A Sharp másológépek története - SF-730

A sikeres SF-710-es modell után három évet kellett várni, hogy egy olyan újabb innovatív megoldást fejlesszen ki a Sharp, amely meghatározta a jövő fénymásológépeinek felépítését. Ez az újítás az SF-730-as modellben jelent meg 1977-ben.
 

A Sharp másológépek története - SF-710

Az első másológépe (SF-201) megjelenése után a Sharp folytatta a fejlesztést...

 

A Sharp másológépek története - SF-201 az első másológép

A Sharp idén ünnepli az első másológépe (SF-201) piacra dobásának 50. évfordulóját. Ebből az alkalomból a következő hetekben bemutatom ennek a termékcsoportnak az evolúcióját. 

 

Lexmark nyomtatókkal a fenntartható jövőért Napjainkban a cégek egyre jobban törekednek a minél kisebb ökológiai lábnyomra.

Győztes csapaton ne változtass, de haladj a korral. Talán így lehet a legjobban összefoglalni azt a fejlesztési koncepciót, amit a SHARP a BP30M28 másológép tervezésekor alkalmazott. Ez a modell a népszerű MX-M266NV készülékünk utóda, ezáltal rendelkezik mindazon alaptulajdonsággal, ami az elődjét jellemzi.