Termékek Menü

Használt fénymásológépek

Rendezés:
Cikkszám: AR5618NH

A Sharp AR-5618N egy A3-as, hálózati színes szkennerrel szerelt fénymásológép. A nyomtatás és színes szkennelés mellett a beépített kétoldalas (duplex) funkció valamint a beépített hálózati nyomtató kártya teszi teljessé ezt a fénymásológépet.

A készüléket sima géptetővel szállítjuk.

Beüzemelés időpontja: 2014. február

Példányszám: 247.478 oldal.

Cikkszám: AR6023NH

Az AR-6023N használt másológépet elsősorban kisebb vállalkozásoknak ajánljuk havi 5000 oldal terhelésig. A készülék beépített kétoldalas funkcióval,hálózati kártyával és kétoldalas lapadagolóval rendelkezik.

A jelenlegi példányszáma mindössze 105.633 oldal.

Cikkszám: MF411DW
Az MF411DW egy masszív hálózatos multifunkciós eszköz kétoldalas lapadagolóval és duplex egységgel. WiFi hálózathoz is csatlakoztatható eszköz, amely kezelése a színes LCD kijelzőjén keresztül senkinek se okoz gondot. Beépített PostScript drivere lehetővé teszi a Linux és MacOS rendszerekkel való munkát is.
Cikkszám: MS510DN
Kétoldalas hálózati lézernyomtató vállalati környezetbe
Cikkszám: MS521DNH
Az irodádban jelentkező nyomtatási igényt biztosan megoldja a Lexmark MS521dn lézernyomtató. Hálózatos, kétoldalas funkciójú, erős készülék, amely percenként akár 44 lap kinyomtatására is képes. Havi 2.000-15.000 oldal kapacitásra javasolt modell.
Cikkszám: MX-M182D

Az MX-M182D egy papírfiókos, kétoldalas funkcióval, kétoldalas automata  lapadagolóval és hálózati kártyával szerelt A3-as másológép.

Példányszám: 163.647
 

Idekattintva nézheted meg erről a másológép családról készített rövid videónkat.
Cikkszám: MX2630N

Az MX2630N mindent elvégez, amire egy irodai dokumentum készítés során szükséged van. A kezelése olyan egyszerű, mint egy okostelefoné. Az ujjaiddal nagyítsd vagy kicsinyítsd a képernyőt, cseréld ki az ikonokat vagy töröld a feleslegeseket. Az olyan innovatív funkciók, mint a nyomtatás lekérés, a felhő kapcsolat, az okostelefonokkal való együttműködés vagy az egyszeri biztonságos bejelentkezés használatakor rájössz, hogy az MX2630N nem csak egy újabb irodai eszköz, hanem egy olyan motor, ami az irodád hatékonyságát hajtja.
 

Cikkszám: MX3050V
A SHARP MX3050V egy erős színes A3-as fénymásológép. Kétoldalas lapadagolóval, beépített duplex egységgel és hálózati kártyával rendelkezik. Alkalmas irodák és kisebb munkacsoportok másolási és nyomtatási feladatainak ellátására.
Cikkszám: MX4050N
Az MX4050N színes A3-as fénymásológépünk 40 lap/perc sebességű. Közepes és nagy irodák számára ajánlom. Nagy kijelzője egyszerűvé teszik a kezelését. Kétoldalas funkcióval és hálózati kártyával rendelkezik. Képes kezelni a vastagabb papírokat is, így oklevelek készítésére is alkalmas.
Cikkszám: MX4060V
A Sharp MX-4060V színes A3-as másológép 1.200 dpi-s felbontású nyomtatásra képes, okos funkciókkal ellátott modell. Képes kapcsolatot teremteni a felhőben levő tárhelyünkkel, karakter felismeréssel rendelkezik, tud nagy tömörségű .pdf fájlokat készíteni és a Windows-os számítógépek mellett Apple eszközökkel is kommunikál. Beépített W-Fi egysége lehetővé teszi, hoyg bárhova elhelyezzük az irodában. 
Cikkszám: MX511de
A Lexmark MX511de multifunkciós eszköz egy masszív A4-es kétoldalas, hálózatos  másológép, nyomtató és szkenner.
Cikkszám: MX521ade
A Lexmark MX521ade multifunkciós eszközt olyan alkatrészekből rakták össze, amelyeket ritkán kell cserélni. Ez a robosztus kétoldalas, hálózatos modell másológép, nyomtató szkenner és fax egyben.
Cikkszám: MXM260H

A SHARP MXM260 használt fénymásológépünk 2 db 500 lapos papírfiókkal, kétoldalas automata lapadagolóval, beépített duplex egységgel, elektronikus szorterrel és nyomtató kittel rendelkezik.  A készüléket hálózati nyomtató kártyával, mono hálózati szkenner kittel, fax egységgel és PsotScript kittel szereltük fel. A másológéphez gyári gépasztalt is adunk.

A készülék példányszáma mindössze 177.064 oldal.

Cikkszám: MXM266NH

Az MXM266N másológép alapkiépítésben nyújtja mindazt, amire az irodában szüksége lehet. Kétoldalas másolás és nyomtatás, szortírozás, extra gyors színes szkennelés, hálózati elérés. Használata egyszerű és könnyed a 7 hüvelykes színes érintőképernyőn keresztül. A távoli készülékkezelő segítségével pedig új munkatársait is egyszerűen betaníthatja a számítógépe böngészőjén keresztül. Bővebb leírásunkat ide kattintva olvashatja.

Cikkszám: MXM282NH

2,5 millió másolat probléma mentesen...

Az MX-M282N fekete-fehér multifunkciós készülék tökéletes választás minden forgalmas iroda számára. Gyors színes hálózati szkenner képesség hatékony nyomtatási, másolási és fax funkciókkal párosul. Nagyméretű érintés vezérelt színes LCD kezelőpanel grafikus menü navigációval még a legfejlettebb funkciókat is azonnal és egyszerűen elérhetővé teszi. A rendszergazdák értékelni fogják a távoli hozzáférési felületet, ami egyszerűsíti a támogatást azáltal, hogy lehetővé teszi számukra, hogy megtekintsék és működtessék a hálózaton keresztül az készülék kezelőpaneljét.
 

Cikkszám: MXM314NH

Az MXM314N másológép alapkiépítésben nyújtja mindazt, amire az irodádban szükséged lehet. Kétoldalas másolás és nyomtatás, szortírozás, extra gyors színes szkennelés, hálózati elérés. Használata egyszerű és könnyed a 7 hüvelykes színes érintőképernyőn keresztül. A távoli készülékkezelő segítségével pedig új munkatársaidat is egyszerűen betaníthatod a számítógéped böngészőjén keresztül.

Ezt a másológépet gyári gépasztallal szállítjuk.

Cikkszám: MXM316NV
Az Energy Star minősítéssel rendelkező MXM316NV fénymásoló a Sharp legkorszerűbb környezetbarát megoldásait használja, hogy pénzt takarítsanak meg. Bekapcsolás után már 20 másodperc múlva eléri az üzemi hőmérsékletét és utána is gazdaságosan üzemel. A szkenner lámpa energiatakarékos LED sorból áll, az intelligens automata kikapcsolás funkció pedig megelőzi a felesleges energiafelhasználást. A 7 inch-es érintőképernyős kijelzőjével úgy vezérelheted a a másológépet, mintha egy tabletet használnál. Ezt a készüléket közepes vállalkozásoknak ajánljuk havi 10-30.000 másolat között.
Cikkszám: MXM364N

2,5 millió másolat nyugalom

Az MX-M364N másológép az MXM364N/464N/564N család legkisebb tagja, amely csak sebességében tér el a másik két modelltől. Egy erős, strapabíró másológép gyárilag felszerelve minden fontos tulajdonsággal (kétoldalas funkció, hálózati kártya, beépített HDD stb.). Ezt a gépcsaládot a jövőnek építettük, mert már most alkalmas a Felhő-alkalmazásokkal való együttműködésre.