Termékek Menü

Használt fénymásológépek

Rendezés:
Cikkszám: MX2314N

Extra funkciók nélküli, ugyanakkor kompromisszum mentes színes fénymásológép.
Az MX-2314N pontosan azt nyújtja Önnek, amire irodájában a leginkább szüksége lehet. Két oldalas színes másolás, nyomtatás és szkennelés. Mindez hálózati környezetben, akár az összes számítógépével összekötve.
Használat közben kiderül, hogy újabb funkciókra van szüksége? A készülékbe utólag is beépíthető kiegészítők (pl. faxolás, tűzés, lyukasztás, adat tárolás) segítségével bármikor fejlesztheti berendezését.

Cikkszám: MX2614N
Egyszerűen kezelhető színes fénymásoló gépet keres? A Sharp MX-2614N másológéppel könnyedén állíthat elő professzionális dokumentumokat. Logikus felépítésű érintőképernyős kijelzőjén már első ránézésre megtalálja a keresett funkciót. A beépített hálózati kártya mellett Wi-Fi eszközzé is bővítheti fénymásolóját. Ingyenes alkalmazásunk segítségével pedig okostelefonjáról és táblagépéről nyomtathat, szkennelhet.

Amíg válaszlevelünk megérkezik, idekattintva 3 perc alatt megismerheti ezt a nagyszerű másológépet.
Cikkszám: MXM260H

A SHARP MXM260 használt fénymásológépünk 3 db 500 lapos papírfiókkal, kétoldalas automata lapadagolóval, beépített duplex egységgel, elektronikus szorterrel és nyomtató kittel rendelkezik.  A készüléket hálózati nyomtató kártyával, mono hálózati szkenner kittel, tűzős finisherrel és adatbiztonsági kittel szereltük fel. A másológéphez gyári gépasztalt is adunk.

A készülék példányszáma mindössze 67.513 oldal.

Cikkszám: MXM264NH
Az MX-M264N meghibásodás nélkül teljesítette a Buyers Laboratory 100.000 oldalas tesztjét,melyről bővebben ide kattintva olvashat.
Másológépünk ez alapján az Intézettől RECOMMENDED besorolást nyert.
Használd Te is ezt a megbízható, 800.000 oldal élettartamra tervezett kétoldalas, hálózatos másológépet!
Cikkszám: MXM266NH

Az MXM266N másológép alapkiépítésben nyújtja mindazt, amire az irodában szüksége lehet. Kétoldalas másolás és nyomtatás, szortírozás, extra gyors színes szkennelés, hálózati elérés. Használata egyszerű és könnyed a 7 hüvelykes színes érintőképernyőn keresztül. A távoli készülékkezelő segítségével pedig új munkatársait is egyszerűen betaníthatja a számítógépe böngészőjén keresztül.

A készülék beüzemelési ideje: 2016. november

Példányszám: 247.039 oldal

Cikkszám: MXM282NH

2,5 millió másolat probléma mentesen...

Az MX-M282N fekete-fehér multifunkciós készülék tökéletes választás minden forgalmas iroda számára. Gyors színes hálózati szkenner képesség hatékony nyomtatási, másolási és fax funkciókkal párosul. Nagyméretű érintés vezérelt színes LCD kezelőpanel grafikus menü navigációval még a legfejlettebb funkciókat is azonnal és egyszerűen elérhetővé teszi. A rendszergazdák értékelni fogják a távoli hozzáférési felületet, ami egyszerűsíti a támogatást azáltal, hogy lehetővé teszi számukra, hogy megtekintsék és működtessék a hálózaton keresztül az készülék kezelőpaneljét.
 

Cikkszám: MXM364N

2,5 millió másolat nyugalom

Az MX-M364N másológép az MXM364N/464N/564N család legkisebb tagja, amely csak sebességében tér el a másik két modelltől. Egy erős, strapabíró másológép gyárilag felszerelve minden fontos tulajdonsággal (kétoldalas funkció, hálózati kártya, beépített HDD stb.). Ezt a gépcsaládot a jövőnek építettük, mert már most alkalmas a Felhő-alkalmazásokkal való együttműködésre.

Cikkszám: MXM503NH

A Sharp MX-M503NSX multifunkciós eszköz a z MX-Mxx3NSX család leggyorsabb (50 lap/perc sebességű) tagja. A lapadagolója a dokumentumot alul-felül egyszerre olvassa be, így a szkennelése különösen gyors.