Termékek Menü

Sharp fekete-fehér A4-es másológépek

Rendezés:
Cikkszám: MXB350W
A Sharp az MXB355W és MXB455W készülékekkel tért vissza az A4-es másológép piacra. Az MXB350W ennek a családnak az egyik új, egyszerűsített tagja. A gyártó a legfontosabb műszaki tartalmakat (sebesség, kétoldalas funkció, hálózati és WiFi kapcsolat, alacsony működési költség stb.) megtartotta, néhány extrát viszont kihagyott a kedvezőbb árazás érdekében.
Ha költség hatékonyan gondolkozol és hajlandó vagy néhány kényelmi szolgáltatást nélkülözni egy alacsonyabb ár érdekében, akkor az MXB350W számodra ideális választás.
Cikkszám: MXB355W
Képzelj el egy mindent tudó A3-as fénymásológépet, amit összezsugorítottunk annyira, hogy elférjen az asztalodon. Így született az A4-es MXB344W modell. A funkciókból semmit sem kell nélkülöznöd és még az LCD kijelzőn is az A3-as modelljeinknél megszokott felület fogad.  A lapadagoló, a duplex egység és a beépített Wifi éppen olyan alapvető dolog, mint a fax. Másolj, nyomtass, szkennelj és faxolj ezzel az irodai mindenessel.
Olvasd el termék bemutatónkat itt.
Cikkszám: MXB450W
Az MXB450W egy gyors (45 lap/perc sebességű) fénymásológép, amivel nyomtatni, szkennelni és faxolni is tudsz. Ez a típus MXB350W gyorsabb testvére.
Cikkszám: MXB455W
Ha olyan A4-es fénymásológépet keresel, amely extra gyorsan szkennel, akkor az MXB455W ideális választás. Egyoldalas dokumentumokat 70, kétoldalasakat pedig akár 110 oldal/perc sebességgel tudsz beolvasni. Ez a mini erőmű garantáltan felgyorsítja az irodád dokumentum kezelési feladatait.
Olvasd el részletes termék bemutatónkat itt.