Termékek Menü

Sharp fekete-fehér A4-es másológépek

Rendezés:
Cikkszám: BPB537WR
Képzelj el egy mindent tudó A3-as fénymásológépet, amit összezsugorítottunk annyira, hogy elférjen az asztalodon. Így született az A4-es BP-B537WR modell. A funkciókból semmit sem kell nélkülöznöd és még az LCD kijelzőn is az A3-as modelljeinknél megszokott felület fogad.  A lapadagoló, a duplex egység és a beépített Wifi éppen olyan alapvető dolog, mint a fax. Másolj, nyomtass, szkennelj és faxolj ezzel az irodai mindenessel. Ha többet szeretnél tudni róla, olvasd el bemutatónkat.
 
Cikkszám: BPB547WD
Ha olyan A4-es fénymásológépet keresel, amely extra gyorsan szkennel, akkor az BPB547WD ideális választás. Egyoldalas dokumentumokat 65, kétoldalasakat pedig akár 130 oldal/perc sebességgel tudsz beolvasni. Ez a mini erőmű garantáltan felgyorsítja az irodád dokumentum kezelési feladatait. Ha szeretnél többet megtudni erről a modellről, olvasd el a magazinunkban a bemutató leírásunkat.
Cikkszám: MXB427W
Ha egy kis méretű, gyors és okos A4-es fénymásológépet keresel, akkor az MXB427W-t neked találták ki. Ez a modell egy beépített WiFi-vel ellátott kétoldalas fénymásológép, lézernyomtató, színes szkenner és fax. A beépített lapadagolója képes egyszerre beolvasni a lap mindkét oldalát, így percenként akár 92 oldalt is beszkennelthetsz.
Cikkszám: MXB557F

A Sharp MXB557F egy nagy teljesítményű A4-es irodai dokumentumkezelő rendszer. Hálózatos, kétoldalas funkciójú másológép, nyomtató, szkenner és fax. Az MX-B557P nyomtatónkból lett építve. Lapadagolója az egyoldalas dokumentumokat 72, a kétoldalasakat 144 oldal/perc sebességgel szkenneli. Karakterfelismerő (OCR) funkcióval is ellátták. A szkennelés eredménye lehet kereshető .pdf vagy .docx fájl. Az MS Office fájlokat pendrive-ról közvetlenül is ki tudja nyomtatni. Erős, hosszú élettartamú készülék.
Tudj meg róla többet itt.

Cikkszám: MXB707F
A Sharp MXB707F a leggyorsabb A4-es másológépünk. 66 lap/perces sebessége és 3,9 másodperces első lapos másolási ideje nagyszerű. Lapadagolója képes egyszerre beolvasni a papír mindkét oldalát, így a szkennelése is különlegesen gyors. A készülék az MXB557F gyorsított változata, más tulajdonságukban teljesen megegyeznek.
Néhány érdekességet itt találsz róla.