Termékek Menü

Sharp fekete-fehér A3-as fénymásológépek

Rendezés:
Cikkszám: AR7024
A SHARP AR7024 az A3-as másológép családunk legkisebb tagja. Fekete-fehér fénymásológép és lézernyomtató, valamint színes szkenner. Kisebb vállalkozások, önkormányzatok, iskolák számára ajánljuk havi maximum 10.000 oldal példányszámig. Az alapgép további papírfiókokkal, hálózati kártyával és lapadagolóval bővíthető. A készüléket gyári géptetővel szállítjuk.
Cikkszám: AR7024D

Másolj, nyomtass kétoldalasan, ezzel is kímélve a környezetedet! A Sharp AR7024D A3-as másológéppel a beépített duplex egységének köszönhetően a lap mindkét oldalára tudsz másolni és nyomtatni. Használd minél többször ezt a nagyszerű funkciót, hiszen a kevesebb papír felhasználás a kiadásaidat is csökkenti.
 

Cikkszám: BP-20M22

A BP-20M22 az Energy Star 3.0 szabványnak megfelelő fénymásológép.
Alapkiépítésben kétoldalas funkcióval, kétoldalas automata lapadagolóval és hálózati kártyával szerelt egy papírfiókos A3-as készülék.
Olvasd el részletesebb elemzésünket itt.

Cikkszám: BP-20M24

A SHARP BP20M24 általános irodai munkákra tervezett fénymásológép. Beépített duplex egysége és kétoldalas lapadagolója lehetővé teszi a papírtakarékos munkát. A BP20M22 készülékünk gyorsabb testvére.

Cikkszám: BP-20M31

Fontos a hatékonyság és a gyorsaság, de megelégszel egy egyszerű kezelői felülettel? Akkor a Sharp BP-20M31 fénymásológép jó választás az irodádba. Ez a típus a BP-20M22 és BP-20M24 másológépeink két dupla kapacitású papírfiókkal felszerelt és náluk gyorsabb testvére.

Cikkszám: BP30M28

Az BP30M28 másológép a SHARP legjobb ajánlata az általános irodai másolási, nyomtatási és szkennelési feladatokra. Kétoldalas funkcióval, szortírozással, gyors színes szkenneléssel és hálózati kapcsolattal rendelkező fénymásológép. Használata egyszerű a dönthető 7 hüvelykes színes érintőképernyő segítségével. Hosszú élettartamú, strapabíró berendezés. Részletes gépbemutatónkat idekattintva éred el.

Cikkszám: BP30M31

Az BP-30M31 fénymásológép a SHARP közepes vállalatok számára épített fénymásológépre. Teljes dokumentum kezelő rendszer irodai feladatok ellátására.

Cikkszám: BP30M35

Az BP-30M35 készenléti állapotában mindössze 0.5 W fogyasztású, az  Energy STAR szabványnak megfelelő másológép környezettudatos vállalkozások számára. Gyors és hatékony eszköz másolási, nyomtatási és szkennelési feladatok ellátására.

Cikkszám: MXM2651
Ennek a másológép családnak a tagjai a SHARP  B-Phoenix készülékek extráktól mentes verziói. Erős, strapabíró, hosszú élettartalmú modellek, amelyekből kikerültek azok a funkciók, amelyek csak egy szűkebb felhasználói rétegnek fontosak. Így nincs benne WiFi, PostScript kit vagy felhő kapcsolat a kedvezőbb ár érdekében. Viszont ha mégis szükséged lesz rá, akkor ezeket a kiegészítőket utólag is meg tudod rendelni ezekhez a másológépekhez. A család tagjai csak a sebességükben térnek el egymástól. 30-tól 60 lap/perc sebességig választhatsz közülük.
Cikkszám: MXM6071
Miután a Sharp piacra dobta a színes A3-as intelligens másológép családját várható volt, hogy hamarosan megjelennek ezek mono változatai. Mind az öt színes készüléknek elkészült a fekete-fehér párja. Így 30 lap/perctől egészen 60 lap/percig elérhető ugyanaz a hardver.
Cikkszám: MXM905
A Sharp egyszerűen csak Herculesnek nevezi ezt a gépcsaládot. Az MXM904, MXM1055 és MXM1025 másológépeink robosztus felépítésű nyomdai rendszerek prémium kategóriás megbízhatósággal és termelékenységgel.