Termékek Menü

Sharp fekete-fehér A3-as fénymásológépek

Rendezés:
Cikkszám: AR-6031N

Az AR6031N a legjobb ár-sebesség arányú fénymásológépünk. Ha fontos a gyorsaság, mert nincs idő várakozni, akkor ez a készülék neked készült. Megnövelt fiók kapacitása miatt a papír utántöltésre is ritkábban van szükség. Kétoldalas funkciója által papírt spórolhatsz, a hálózati kártyája pedig lehetővé teszi, hogy az irodád minden munkatársa használhassa nyomtatásra és szkennelésre.

 Kérd bevezető csomag ajánlatunkat!

Cikkszám: AR6020DV

Másolj, nyomtass kétoldalasan, ezzel is kímélve a környezetedet! A Sharp AR6020DV A3-as másológéppel a beépített duplex egységének köszönhetően a lap mindkét oldalára tudsz másolni és nyomtatni. Használd minél többször ezt a nagyszerű funkciót, hiszen a kevesebb papír felhasználás a kiadásaidat is csökkenti.
Ide kattintva olvashatod a gépről készült tesztünket.

Cikkszám: AR6020NV

Az iroda minden számítógépéről nyomtathatsz és szkennelhetsz az AR6020NV másológéppel a beépített hálózati kártya segítségével. A készülék duplex egységgel is rendelkezik, így igazán teljessé az alapgéphez vásárolt kétoldalas automata lapadagolóval teheted.
Itt olvashatsz arról, hogy kinek ajánljuk.

Kérd lapadagolós csomag ajánlatunkat!

Cikkszám: AR6020V
A SHARP AR6020V az A3-as másológép családunk legkisebb tagja. Fekete-fehér fénymásológép és lézernyomtató, valamint színes szkenner. Kisebb vállalkozások, önkormányzatok, iskolák számára ajánljuk havi maximum 10.000 oldal példányszámig. Az alapgép további papírfiókokkal, hálózati kártyával és lapadagolóval bővíthető. A készüléket gyári géptetővel szállítjuk.
Ide kattintva olvashatod a gépről készült tesztünket.
Cikkszám: AR6023DV

Válaszd az AR-6023DV kétoldalas másológépünket és a másolási/nyomtatási igényeid növekedésével bővítsd a szükséges kiegészítőkkel.

Vehetsz hozzá:
     100 lapos kétoldalas automata lapadagolót
     3 db (immár 500 lapos) papírfiókot
     hálózati nyomtató kártyát
     PostScript kitet

Cikkszám: AR6023NV

A Sharp AR-6023NV másológép elegáns és hatékony segítőtársad lesz az irodában. Erezett burkolata, tompított élei és színvilága esztétikus megjelenésűvé teszi. Már alapkiépítésben kétoldalas A3-as hálózati nyomtató, melyet a 100 lapos kétoldalas automata lapadagolóval tehet teljessé. Akár 4 fiókos készülékké is bővítheted és elláthatod PCL valamint PostScript nyomtató vezérlővel is.

Cikkszám: MXM2651
Ennek a másológép családnak a tagjai a SHARP  B-Phoenix készülékek extráktól mentes verziói. Erős, strapabíró, hosszú élettartalmú modellek, amelyekből kikerültek azok a funkciók, amelyek csak egy szűkebb felhasználói rétegnek fontosak. Így nincs benne WiFi, PostScript kit vagy felhő kapcsolat a kedvezőbb ár érdekében. Viszont ha mégis szükséged lesz rá, akkor ezeket a kiegészítőket utólag is meg tudod rendelni ezekhez a másológépekhez. A család tagjai csak a sebességükben térnek el egymástól. 30-tól 60 lap/perc sebességig választhatsz közülük.
Cikkszám: MXM266NV

Az MXM266NV másológép alapkiépítésben nyújtja mindazt, amire az irodában szüksége lehet. Kétoldalas másolás és nyomtatás, szortírozás, extra gyors színes szkennelés, hálózati elérés. Használata egyszerű és könnyed a 7 hüvelykes színes érintőképernyőn keresztül. A távoli készülékkezelő segítségével pedig új munkatársait is egyszerűen betaníthatja a számítógépe böngészőjén keresztül. Olvasd el bővebb elemzésünket itt.

Cikkszám: MXM316NV
Az Energy Star minősítéssel rendelkező MXM316NV fénymásoló a Sharp legkorszerűbb környezetbarát megoldásait használja, hogy pénzt takarítsanak meg. Bekapcsolás után már 20 másodperc múlva eléri az üzemi hőmérsékletét és utána is gazdaságosan üzemel. A szkenner lámpa energiatakarékos LED sorból áll, az intelligens automata kikapcsolás funkció pedig megelőzi a felesleges energiafelhasználást. A 7 inch-es érintőképernyős kijelzőjével úgy vezérelheted a a másológépet, mintha egy tabletet használnál. Ezt a készüléket közepes vállalkozásoknak ajánljuk havi 10-30.000 másolat között.
Cikkszám: MXM6071
Miután a Sharp piacra dobta a színes A3-as intelligens másológép családját várható volt, hogy hamarosan megjelennek ezek mono változatai. Mind az öt színes készüléknek elkészült a fekete-fehér párja. Így 30 lap/perctől egészen 60 lap/percig elérhető ugyanaz a hardver.
Cikkszám: MXM905
A Sharp egyszerűen csak Herculesnek nevezi ezt a gépcsaládot. Az MXM904, MXM1055 és MXM1025 másológépeink robosztus felépítésű nyomdai rendszerek prémium kategóriás megbízhatósággal és termelékenységgel.