Termékek Menü
0

Sharp fekete-fehér A3-as fénymásológépek

Rendezés:
173.863 Ft
Cikkszám: AR6020
A SHARP AR6020 az A3-as másológép családunk legkisebb tagja. Fekete-fehér fénymásológép és lézernyomtató, valamint színes szkenner. Kisebb vállalkozások, önkormányzatok, iskolák számára ajánljuk havi maximum 10.000 oldal példányszámig. Az alapgép további papírfiókokkal, hálózati kártyával és lapadagolóval bővíthető. A készüléket gyári géptetővel szállítjuk.
Ide kattintva olvashatod a gépről készült tesztünket.
196.723 Ft
Cikkszám: AR6020D

Másolj, nyomtass kétoldalasan, ezzel is kímélve a környezetedet! A Sharp AR6020D A3-as másológéppel a beépített duplex egységének köszönhetően a lap mindkét oldalára tudsz másolni és nyomtatni. Használd minél többször ezt a nagyszerű funkciót, hiszen a kevesebb papír felhasználás a kiadásaidat is csökkenti.
Ide kattintva olvashatod a gépről készült tesztünket.

215.773 Ft
Cikkszám: AR6023D

Válaszd az AR-6023D kétoldalas másológépünket és a másolási/nyomtatási igényeid növekedésével bővítsd a szükséges kiegészítőkkel.

Vehetsz hozzá:
     100 lapos kétoldalas automata lapadagolót
     3 db (immár 500 lapos) papírfiókot
     hálózati nyomtató kártyát
     PostScript kitet

247.523 Ft
Cikkszám: AR6023N
A Sharp AR-6023N másológép elegáns és hatékony segítőtársad lesz az irodában. Erezett burkolata, tompított élei és színvilága esztétikus megjelenésűvé teszi. Már alapkiépítésben kétoldalas A3-as hálózati nyomtató, melyet a 100 lapos kétoldalas automata lapadagolóval tehet teljessé. Akár 4 fiókos készülékké is bővítheted és elláthatod PCL valamint PostScript nyomtató vezérlővel is.
314.135 Ft
Cikkszám: AR6020N

Az iroda minden számítógépéről nyomtathatsz és szkennelhetsz az AR6020N másológépel a beépített hálózati kártya segítségével. A készülék duplex egységgel is rendelkezik, így igazán teljessé az alapgéphez vásárolt kétoldalas automata lapadagolóval teheted.
Itt olvashatsz arról, hogy kinek ajánljuk.

 Kérd lapadagolós csomag ajánlatunkat! 

Cikkszám: AR-6031N

Az AR6031N a legjobb ár-sebesség arányú fénymásológépünk. Ha fontos a gyorsaság, mert nincs idő várakozni, akkor ez a készülék neked készült. Megnövelt fiók kapacitása miatt a papír utántöltésre is ritkábban van szükség. Kétoldalas funkciója által papírt spórolhatsz, a hálózati kártyája pedig lehetővé teszi, hogy az irodád minden munkatársa használhassa nyomtatásra és szkennelésre.

 Kérd bevezető csomag ajánlatunkat!

Cikkszám: MXM266N

Az MXM266N másológép alapkiépítésben nyújtja mindazt, amire az irodában szüksége lehet. Kétoldalas másolás és nyomtatás, szortírozás, extra gyors színes szkennelés, hálózati elérés. Használata egyszerű és könnyed a 7 hüvelykes színes érintőképernyőn keresztül. A távoli készülékkezelő segítségével pedig új munkatársait is egyszerűen betaníthatja a számítógépe böngészőjén keresztül.

 Kérd csomag ajánlatunkat!

Cikkszám: MXM316N
Az Energy Star minősítéssel rendelkező MXM316N fénymásoló a Sharp legkorszerűbb környezetbarát megoldásait használja, hogy pénzt takarítsanak meg. Bekapcsolás után már 20 másodperc múlva eléri az üzemi hőmérsékletét és utána is gazdaságosan üzemel. A szkenner lámpa energiatakarékos LED sorból áll, az intelligens automata kikapcsolás funkció pedig megelőzi a felesleges energiafelhasználást. A 7 inch-es érintőképernyős kijelzőjével úgy vezérelheted a a másológépet, mintha egy tabletet használnál. Ezt a készüléket közepes vállalkozásoknak ajánljuk havi 10-30.000 másolat között.

 Kérd novemberi csomag ajánlatunkat!

Cikkszám: MXM356N dokumentum kezelő multifunkciós rendszer
A mai másológépek esetén már természetes a nyomtatási és szkennelési funkció. Az MXM356N tervezésekor gondoltak azokra, akiknek a szkennelés nem csak egy kiegészítő funkció. Ez a másológép a 35 lap/perces másolási és nyomtatási sebessége mellett képes 56 lap/perccel szkennelni sokféle formátumban és helyre. Legyen a cél az a számítógéped, több e-mail cím, FTP szerver, hálózati mappa, USB adathordozó, vagy akár egy opcionális merevlemez.
Cikkszám: MXM364N

2,5 millió másolat nyugalom

Az MX-M364N másológép az MXM364N/464N/564N család legkisebb tagja, amely csak sebességében tér el a másik két modelltől. Egy erős, strapabíró másológép gyárilag felszerelve minden fontos tulajdonsággal (kétoldalas funkció, hálózati kártya, beépített HDD stb.). Ezt a gépcsaládot a jövőnek építettük, mert már most alkalmas a Felhő-alkalmazásokkal való együttműködésre.

Cikkszám: MXM365N

2,5 millió másolat nyugalom

Az MXM365 másológépünk az Orion gépcsalád legkisebb tagja. Testvéreitől (MXM465N, MXM565N) mindössze a másolási, nyomtatási sebességben tér el. Így többek között előkészítettük a Sharp Cloud Portal-lal való közvetlen kapcsolatra. Ez a menedzselhető internetes tárhely nagy adatbiztonság mellett őrzi a másológéppel szkennelt dokumentumokat és azokat az MXM365-ről közvetlenül elérve bármikor ki is lehet nyomtatni.

Cikkszám: MXM464N

2,5 millió másolat nyugalom

Az MX-M464N másológép az MXM364N/464N/564N család középső tagja, amely csak sebességében tér el a másik két modelltől. Az MX-M464 fénymásológép egy környezetbarát berendezés, hiszen a biomasszából készült festék alacsonyabb hőmérsékleten olvad, így kevesebb energia kell a működéshez. A készülékbe alacsony fogyasztású LED lámpákat építettek. A gép figyeli a felhasználói szokásokat és ez alapján igazítja az energiatakarékos mód aktiválását. Az Eco Scan funkció szkenneléskor kikapcsolja a fixáló egységet így csökkentve a fogyasztást.
Mindezek azt eredményezik, hogy az MXM464N az iparág egyik legalacsonyabb TEC (Teljes Elektromos Fogyasztás) értékével rendelkezik.

Cikkszám: MXM465N

2,5 millió másolat nyugalom

Internetezni egy fénymásológéppel? Ma már ez is lehetséges. Az MXM465N egy tökéletes központi irodai fénymásológép, melyet a megszokott alapfunciók mellett (az MXM365N és MXM565N testvéreihez hasonlóan) akár böngészéshez is használhatunk. 10,1 inches kijelzője, a hozzá rendelhető kihúzható billentyűzet és a web böngésző bővítés megvásárlása után már csak csatlakoznunk kell a hálózatra és máris szörfözhetünk a neten.

Cikkszám: MXM564N

2,5 millió másolat nyugalom

Az MX-M564N másológép az MXM364N/464N/564N család leggyorsabb tagja, amely csak sebességében tér el a másik két típustól. Ezt a gépcsaládot a jövőnek építettük. Az MX-M564N is igazi felhő-kompatibilis másológép. Winchesterét fájlszerverként használhatja, az opcionális SHARP-OSA rendszer segítségével elérheti a legújabb felhő-alkalmazásokat, az ingyenes Sharp Mobile alkalmazással pedig okostelefonja vagy tabletje könnyedén csatlakozik egy Wifi hálózaton keresztül a másológéphez nyomtatási vagy szkennelési feladatok céljából.

Cikkszám: MXM565N

2,5 millió másolat nyugalom

Az MX-M565N másológép bámulatos paraméterekkel rendelkezik. 56 lap/perc másolási/nyomtatási sebesség, kétoldalas dokumentumok esetén 170 oldal/perc szkennelési gyorsaság és mindössze 12 másodperc bemelegedési idő. Ha állandóan siet és nincs ideje várni a másolásra, nyomtatásra, szkennelésre, akkor az MX-M565N az Önnek való másológép.

Cikkszám: MXM654N
Nyomtatás, másolás, színes szkennelés, adatkezelés, archiválás. A SHARP MXM654N és MXM754N teljes kommunikációs rendszerek, melyek minden iroda központi hálózati készülékeként megállják a helyüket. Ezek a gyors, hatékony és sokoldalú nagy teljesítményű multifunkciós berendezések minden olyan szolgáltatással rendelkeznek, melyek a napi dokumentumkészítés és kezelés során szükségesek.
Cikkszám: MXM905
A Sharp egyszerűen csak Herculesnek nevezi ezt a gépcsaládot. Az MXM904, MXM1055 és MXM1025 másológépeink robosztus felépítésű nyomdai rendszerek prémium kategóriás megbízhatósággal és termelékenységgel.