Termékek Menü

lézernyomtató

Rendezés:
Cikkszám: MS521DN
Az irodádban jelentkező nyomtatási igényt biztosan megoldja a Lexmark MS521dn lézernyomtató. Hálózatos, kétoldalas funkciójú, erős készülék, amely percenként akár 44 lap kinyomtatására is képes. Havi 2.000-15.000 oldal kapacitásra javasolt modell.
Cikkszám: MS521DW
A Lexmark MS531DW egy vállalati környezetbe tervezett masszív WiFi-s lézernyomtató. Hálózatos, kétoldalas készülék, amely percenként akár 44 lap kinyomtatására is képes.Havi 2.000-15.000 oldallal is könnyedén megbirkózik.
Cikkszám: MS823DN
A Lexmark MS823dn akár ipari mennyiségű nyomtatni valóval is megbirkózik. Ez a lézerprinter egy igazi erőmű. Hálózatos, kétoldalas funkciójú készülék 61 lap/perc sebességgel, 550 lapos papírfiókkal. A Lexmark havi 5.000-75.000 oldal terhelésre javasolja.
Cikkszám: MXB427PW
Az MXB427PW beépített WiFi-vel ellátott kétoldalas lézernyomtató, melyet otthoni és irodai környezetben is használhatsz. AirPrint kompatibilitása miatt Apple eszközökről is nyomtathatsz rá. A WiFi mellett USB porton vagy hálózati kábelen keresztül is kapcsolódhatsz rá.
Cikkszám: MXB557P
A Sharp MX-B557P egy nagy teljesítményű skálázható lézernyomtató. Hálózatos, kétoldalas funkciójú készülék 55 lap/perc sebességgel, 550 lapos papírfiókkal és 100 lapos oldalsó adagolóval. Akár havi 50.000 oldalt is nyomtathatsz vele. Nagy előnye a széles bővíthetőség. A papírkapacitást akár 4.400 lapig bővítheted, tehetsz vele HDD-t vagy WiFi kitet. Külön említést érdemel a kimeneti kiegészítők széles választéka. Tűzős finisher, lyukasztó vagy több rekeszes kimeneti egység is szerelhető az alapgépre. Utóbbit különösen szeretik azokon a helyeken, ahol többen nyomtatnak egy készülékre, mert mindenkinek lehet saját rekesze és így nem keverednek össze a dokumentumok. Ennek a modellnek van egy gyorsabb testvére, az MX-B707P.
Olvasd el rövid összefoglalónkat itt.
Cikkszám: MXB707P
A Sharp MXB707P az egyik leggyorsabb lézernyomtatónk. Hálózatos, kétoldalas funkciójú készülék 66 lap/perc sebességgel, 550 lapos papírfiókkal és 100 lapos oldalsó adagolóval. Akár havi 75.000 oldalt is nyomtathatsz vele. Nagy előnye a széles bővíthetőség. A papírkapacitást akár 4.400 lapig bővítheted, tehetsz vele HDD-t vagy WiFi kitet. Külön említést érdemel a kimeneti kiegészítők széles választéka. Tűzős finisher, lyukasztó vagy több rekeszes kimeneti egység is szerelhető az alapgépre. Utóbbit különösen szeretik azokon a helyeken, ahol többen nyomtatnak egy készülékre, mert mindenkinek lehet saját rekesze és így nem keverednek össze a dokumentumok. Ennek a modellnek van egy kistestvére, az MX-B557P.
További néhány gondolatot itt olvashatsz róla.
Cikkszám: XEROX3020V_BI
Nincs bekábelezve az irodád vagy a lakásod? Áthelyezted az asztalod? A Wifi nyomtatókkal mindez nem okoz problémát. Tedd le, ahol éppen van hely, csatlakozz a hálózatodhoz és más nyomtathatsz is. Akár PC-ről, akár tabletről, akár okostelefonról.