Termékek Menü

Másológépek hálózati biztonsága

Másológépek hálózati biztonsága Minden vállalkozás komolyan veszi az internetes támadások veszélyeit. Vírus írtókat, spam-szűrőket és tűzfalakat használnak a felhasználók és adataik védelmében. De a támadók könyörtelenül keresik a gyenge pontokat a biztonsági láncban ...

Minden hálózati eszköz (másológép, nyomtató, webkamera stb.) biztonsági kockázatot jelent, hacsak nincs megfelelően védve. A hackerek ugyanis megpróbálhatják elérni a céges adatokat a hálózatba kötött eszközökön levő bármely nyitott porton keresztül. Egy sikeres behatolás ráadásul a pénzügyi veszteség mellett a vállalkozás hírnevét is károsíthatja.

Ne könnyítsd meg a támadók dolgát!

A Sharp másológépek intelligens hálózati tűzfalának beállításával, a hálózati címek, protokollok, szolgáltatások és portok engedélyezésének vagy tiltásának helyes megválasztásával megakadályozhatod a behatolók bejutását.
A Sharp másológépekhez használható SRDM (Sharp Remote Device manager) alkalmazás telepítésével - amely egy biztonsági vezérlőpultot is tartalmaz - folyamatosan figyelheted és ellenőrizheted a másológép összes biztonsági beállítását. Rendszergazdaként pedig értesítést kapsz, ha bármilyen jogosulatlan módosítási kísérlet történik.

Védd a dokumentumaidat és adataidat a Sharp másológépek segítségével!