Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Xerox

Xerox

Rendezés:
Cikkszám: 3025V_BI
Nyomtass, szkennelj vezetékek nélkül! A Xerox 3025V_BI a mobil eszközeiddel is könnyen kommunikál. Csak egy érintés és már el is készül a nyomat vagy az elektronikus kép. Otthonra, home office feladatokhoz vagy személyes irodai használatra is alkalmas kis méretű készülék.
Cikkszám: C230DW
A Xerox C230DW home office-hoz vagy kisirodai környezetbe ajánlott WiFi-s, kétoldalas lézernyomtató. A hozzá kapható kétféle kapacitású toner garnitúrával optimalizálhatod a kellék beszerzésedet.
Cikkszám: MB225dnw
A Xerox B225dnw a lakosságnak és a kisebb vállalkozásoknak tervezett multigép. A készülék másológép, nyomtató és szkenner. Hálózatos, WiFis berendezés amelyben van kétoldalas (duplex) egység valamint (50 lap kapacitású) egyoldalas automata lapadagoló. A kezelői felülete egyszerű, gombokkal ellátott.
Cikkszám: MB235dnw
A Xerox B235dnw a lakosságnak és a kisebb vállalkozásoknak tervezett multigép. A készülék másológép, nyomtató, szkenner és fax is egyben. Hálózatos, WiFis berendezés amelyben van kétoldalas (duplex) egység valamint (50 lap kapacitású) egyoldalas automata lapadagoló. A 7,2 cm-es színes érintő kijelző kényelmessé teszi a munkát.Az előlapi USB bemenet segítségével pendrive-ot is használhatsz nyomtatásra vagy szkennelésre.
Cikkszám: XEROX3020V_BI
Nincs bekábelezve az irodád vagy a lakásod? Áthelyezted az asztalod? A Wifi nyomtatókkal mindez nem okoz problémát. Tedd le, ahol éppen van hely, csatlakozz a hálózatodhoz és más nyomtathatsz is. Akár PC-ről, akár tabletről, akár okostelefonról.